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  1. 水産研究・教育機構出版物
  2. 水産大学校研究報告
  3. 第31巻

水産物流通機構論の展開

https://fra.repo.nii.ac.jp/records/2011473
https://fra.repo.nii.ac.jp/records/2011473
b24570f4-9a21-41b9-9155-4d31e5c19490
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2024-10-11
タイトル
タイトル 水産物流通機構論の展開
言語 ja
タイトル
タイトル Development of a theory in the fisheries products distribution system
言語 en
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
アクセス権
アクセス権 open access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_abf2
著者 廣吉, 勝治

× 廣吉, 勝治

WEKO 2882

en Hiroyoshi, Katsuji

ja 廣吉, 勝治

ja-Kana ヒロヨシ, カツジ

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Recently, it has become a matter of importance concerning a distribution system of the fisheries products in our days, for a fish market price is more rising highly. Many economists put the blame on distribution system and wholesaling regarding this matter. They emphasize the necessity for elimination-tendency of commerce. They say, in this way, a fisherman is guaranteed the possibility of realization of market values and a consumer is able to receive the sea food with the proper prices. But this opinion is lacking in the propriety, harmful moreover for a solution of real problems. They disregard the fact of changes in demand and distribution system for fisheries products under the period of the high economic growth in Japan. The cause of rising in prices should be attributed to another. The commercial capital of fisheries products has been modernized by the development of the public market place. The value and price of the sea food is realized by the wholesaling and the distribution system. This distribution system of fisheries products will rather play an important role than now, under circumstances of the following: (1) possibilities of the fresh and live fish form, (2) existence of a small scale fishermen in large numbers, (3) productivity of the coastal fishery with many kinds of fish though small quantity.
言語 en
書誌情報 ja : 水産大学校研究報告
en : The Journal of the Shimonoseki University of Fisheries

巻 31, 号 3, p. 99-110, ページ数 12, 発行日 1983-03
出版者
出版者 水産大学校
言語 ja
出版者
出版者 the Shimonoseki University of Fisheries
言語 en
ISSN
収録物識別子タイプ PISSN
収録物識別子 0370-9361
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN00124678
情報源
識別子タイプ Local
関連識別子 fishu_k_31_99
関連サイト
識別子タイプ URI
関連識別子 https://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/2010273702
言語 ja
関連名称 日本農学文献記事索引(agriknowledge)
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Ver.1 2024-10-15 04:45:18.369402
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