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アイテム
Phenolic-type Antioxidants に起因する食品の変色防止に就いて(予報)
https://fra.repo.nii.ac.jp/records/2005064
https://fra.repo.nii.ac.jp/records/20050642cdcb243-ae84-4f07-baf1-81c0abbccbda
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
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公開日 | 2024-05-17 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Phenolic-type Antioxidants に起因する食品の変色防止に就いて(予報) | |||||
言語 | ja | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Prevention of Discoloration caused by the Use of Phenolic-type Antioxidants in Foodstuffs. (Preliminary Report) | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | metadata only access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_14cb | |||||
著者 |
敦賀, 花人
× 敦賀, 花人× 新田, 忠雄 |
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抄録 | ||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||
内容記述 | Phenolic-type antioxidants cause undesirable discoloration attributable to the iron in foodstuffs. To prevent this using phytin, we decided its maximum inactivating capacity of iron to isoamyl gallate, ethyl protocatechuate, and butylated. hydroxyanisole. Use of phytin in drying oyster (containing 300 p. p. m. iron), it proved effective. Phytin will be promising as synergist of the phenolic-type antioxidants at use in iron containing foodstuffus by the above-mentioned reason adding its iron inactivating effect.Phenolic-type antioxidants cause undesirable discoloration attributable to the iron in foodstuffs. To prevent this using phytin, we decided its maximum inactivating capacity of iron to isoamyl gallate, ethyl protocatechuate, and butylated. hydroxyanisole. Use of phytin in drying oyster (containing 300 p. p. m. iron), it proved effective. Phytin will be promising as synergist of the phenolic-type antioxidants at use in iron containing foodstuffus by the above-mentioned reason adding its iron inactivating effect. | |||||
言語 | en | |||||
bibliographic_information |
ja : 内海区水産研究所研究報告 en : Bulletin of Naikai Regional Fisheries Research Laboratory 巻 6, p. 111-112, ページ数 2, 発行日 1954-10 |
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出版者 | ||||||
出版者 | 内海区水産研究所 | |||||
言語 | ja | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | Naikai Regional Fisheries Research Laboratory | |||||
言語 | en | |||||
item_10002_source_id_9 | ||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
収録物識別子 | 0497-5022 | |||||
item_10002_source_id_11 | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AN00176718 | |||||
情報源 | ||||||
識別子タイプ | Local | |||||
関連識別子 | nai_k_0607 | |||||
関連サイト | ||||||
識別子タイプ | URI | |||||
関連識別子 | https://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/2010841442 | |||||
言語 | ja | |||||
関連名称 | 日本農学文献記事索引(agriknowledge) |