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アイテム
数種かつお節カビ付け菌で発酵したかつお節における抗酸化物質の産生(2)
https://fra.repo.nii.ac.jp/records/2011733
https://fra.repo.nii.ac.jp/records/20117336378b5b9-f54c-482b-b97d-a17ad4d5d709
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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![]() |
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||
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公開日 | 2024-10-11 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | 数種かつお節カビ付け菌で発酵したかつお節における抗酸化物質の産生(2) | |||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Antioxidant substances on "katsuobushi" medium fermented with several xerophilous fungi - 2 | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||||||
著者 |
上西, 由翁
× 上西, 由翁× 伊藤, 算洋
× 国本, 正彦 |
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抄録 | ||||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||||
内容記述 | Antioxidant production was investigated on katsuobushi medium and an agar plate, which were cultured with five strains used in katsuobushi molding. Five fungus strains had the ability to produce the antioxidant in the katsuobushi medium. In the agar plate including different concentrations of glucose, the antioxidative fractions produced different results related to the extract weight, autooxidation test and thin layer chromatogram pattern. From these results, the effects of the katsuobushi constituents such as lipid content on the production of the antioxidant substances were discussed. A further discussion was made on the relationship between the antioxidant production and the katsuobushi quality. | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
書誌情報 |
ja : 水産大学校研究報告 en : Journal of National Fisheries University 巻 50, 号 2, p. 53-59, ページ数 7, 発行日 2002-02 |
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出版者 | ||||||||||||
出版者 | 水産大学校 | |||||||||||
言語 | ja | |||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | National Fisheries University | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0370-9361 | |||||||||||
書誌レコードID | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||
収録物識別子 | AN00124678 | |||||||||||
情報源 | ||||||||||||
識別子タイプ | Local | |||||||||||
関連識別子 | fishu_k_50_53 | |||||||||||
関連サイト | ||||||||||||
識別子タイプ | URI | |||||||||||
関連識別子 | https://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/2010652405 | |||||||||||
言語 | en | |||||||||||
関連名称 | agriknowledge |