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  1. 水産研究・教育機構出版物
  2. 水産大学校研究報告
  3. 第50巻

数種かつお節カビ付け菌で発酵したかつお節における抗酸化物質の産生(2)

https://fra.repo.nii.ac.jp/records/2011733
https://fra.repo.nii.ac.jp/records/2011733
6378b5b9-f54c-482b-b97d-a17ad4d5d709
名前 / ファイル ライセンス アクション
fishu_k_50_53.pdf fishu_k_50_53.pdf (861.9 KB)
license.icon
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2024-10-11
タイトル
タイトル 数種かつお節カビ付け菌で発酵したかつお節における抗酸化物質の産生(2)
言語 ja
タイトル
タイトル Antioxidant substances on "katsuobushi" medium fermented with several xerophilous fungi - 2
言語 en
言語
言語 jpn
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
アクセス権
アクセス権 open access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_abf2
著者 上西, 由翁

× 上西, 由翁

WEKO 2950

en Kaminishi, Yoshio

ja 上西, 由翁


ja-Kana カミニシ, ヨシオ

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伊藤, 算洋

× 伊藤, 算洋

en Ito, Kazuhiro

ja 伊藤, 算洋

ja-Kana イトウ, カズヒロ

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国本, 正彦

× 国本, 正彦

WEKO 2936

en Kunimoto, Masahiko

ja 国本, 正彦

ja-Kana クニモト, マサヒコ

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抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 Antioxidant production was investigated on katsuobushi medium and an agar plate, which were cultured with five strains used in katsuobushi molding. Five fungus strains had the ability to produce the antioxidant in the katsuobushi medium. In the agar plate including different concentrations of glucose, the antioxidative fractions produced different results related to the extract weight, autooxidation test and thin layer chromatogram pattern. From these results, the effects of the katsuobushi constituents such as lipid content on the production of the antioxidant substances were discussed. A further discussion was made on the relationship between the antioxidant production and the katsuobushi quality.
言語 en
書誌情報 ja : 水産大学校研究報告
en : Journal of National Fisheries University

巻 50, 号 2, p. 53-59, ページ数 7, 発行日 2002-02
出版者
出版者 水産大学校
言語 ja
出版者
出版者 National Fisheries University
言語 en
ISSN
収録物識別子タイプ PISSN
収録物識別子 0370-9361
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN00124678
情報源
識別子タイプ Local
関連識別子 fishu_k_50_53
関連サイト
識別子タイプ URI
関連識別子 https://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/2010652405
言語 en
関連名称 agriknowledge
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Ver.1 2024-10-15 05:02:25.127682
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