WEKO3
アイテム
ムラサキウニの酸素摂取と水温の関係
https://fra.repo.nii.ac.jp/records/2011749
https://fra.repo.nii.ac.jp/records/20117497b04cf03-e0c1-477d-8066-783be638a0f9
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2024-10-11 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | ムラサキウニの酸素摂取と水温の関係 | |||||
言語 | ja | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Relationship between water temperature and oxygen uptake in the sea urchin, Anthocidaris crassispina | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | open access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
著者 |
山元, 憲一
× 山元, 憲一× 半田, 岳志 |
|||||
抄録 | ||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||
内容記述 | In the sea urchin, Anthocidaris crassispina, the amount of oxygen uptake ( Vo2) increased from February (10.1℃) to August (28.1℃). When water temperature was changed seasonally or decreased from 25.9 ℃ at a rate of 3℃/hr, Vo2 decreased rectilinear with the temperature on the same straight line. | |||||
言語 | en | |||||
書誌情報 |
ja : 水産大学校研究報告 en : Journal of National Fisheries University 巻 51, 号 1, p. 13-15, ページ数 3, 発行日 2002-10 |
|||||
出版者 | ||||||
出版者 | 水産大学校 | |||||
言語 | ja | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | National Fisheries University | |||||
言語 | en | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
収録物識別子 | 0370-9361 | |||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AN00124678 | |||||
情報源 | ||||||
識別子タイプ | Local | |||||
関連識別子 | fishu_k_51_13 | |||||
関連サイト | ||||||
識別子タイプ | URI | |||||
関連識別子 | https://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/2010673186 | |||||
言語 | en | |||||
関連名称 | agriknowledge |