WEKO3
アイテム
冷蔵生食用生鮮魚肉の魚肉細菌数とドリップ細菌数の相関性
https://fra.repo.nii.ac.jp/records/2012015
https://fra.repo.nii.ac.jp/records/20120157719be9c-960b-48a8-9c5f-daa810bf0dfb
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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![]() |
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||
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公開日 | 2024-10-11 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | 冷蔵生食用生鮮魚肉の魚肉細菌数とドリップ細菌数の相関性 | |||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Viable Bacterial Counts of Fish Meat and Fish Drip under Cold Storage Condition. | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
主題 | Fish-spoilage; Sea food; Viable count; Fish-meat; Fish-drip | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||||||||||||
著者 |
福田, 翼
× 福田, 翼
WEKO
1237
× 菱川, 直将× 田原, 由美子× 古下, 学
WEKO
1235
× 芝, 恒男 |
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抄録 | ||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||||||||||
内容記述 | Viable counts of bacteria were determined on fish-meats and -drips prepared from refrigerated packed fillets, by using nutrient agar incubated at 20C. The numbers in the drips were always higher than the numbers on the meat. The difference was in the range from 5 folds to 31 folds when the numbers on fish meat were at the other of 107 CFU/g, and being higher when the count on fish meat exceeded 108 CFU/g. In a case of fish meat samples the number of bacterial of which was in the range from 105 to 108 CFU/g, the difference was from 5 folds to 51 folds. | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
書誌情報 |
ja : 水産大学校研究報告 en : Journal of National Fisheries University 巻 61, 号 4, p. 248-252, ページ数 5, 発行日 2013-03 |
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出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | 水産大学校 | |||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | National Fisheries University | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 0370-9361 | |||||||||||||||||
書誌レコードID | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||||||
収録物識別子 | AN00124678 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | Local | |||||||||||||||||
関連識別子 | fishu_k_61_248 | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | URI | |||||||||||||||||
関連識別子 | https://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/2010852051 | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
関連名称 | agriknowledge |