WEKO3
アイテム
Fish Fermented Technology by Filamentous Fungi
https://fra.repo.nii.ac.jp/records/2012038
https://fra.repo.nii.ac.jp/records/2012038a4225563-4c7b-47c3-8fe8-f510a4aa024f
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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![]() |
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||
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公開日 | 2024-10-11 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Fish Fermented Technology by Filamentous Fungi | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
主題 | filamentous fungi; KOJI; traditional fermented food; fermented fish | |||||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||||||||||||
著者 |
福田, 翼
× 福田, 翼
WEKO
1237
× 古下, 学
WEKO
1235
× 芝, 恒男× 原田, 和樹 |
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抄録 | ||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||||||||||
内容記述 | There is the greatest variety of filamentous fungal fermented food in Asia. KOJI, which is filamentous fungal fermented cereal, is used widely to seed or culture various fermented food and beverages such as miso, soy sauce, sake, and so on. KOJI is important enzyme producer, including amylase, protease, lipase, and so on. KOJI include not only filamentous fungi but also bacteria and yeasts. Effect of mixed culture in filamentous fungi fermentation are an improvement of fermented food nutrient and functionality and high efficiency of material conversion. Especially, a fermented fish products are often produced by filamentous fungi like KOJI because the use of KOJI on fish fermentation improves fermented products. Conclusions and future prospects are discussed. | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
書誌情報 |
ja : 水産大学校研究報告 en : Journal of National Fisheries University 巻 62, 号 4, p. 163-168, ページ数 6, 発行日 2014-03 |
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出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | 水産大学校 | |||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | National Fisheries University | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 0370-9361 | |||||||||||||||||
書誌レコードID | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||||||
収録物識別子 | AN00124678 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | Local | |||||||||||||||||
関連識別子 | fishu_k_62_163 |