ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. 水産研究・教育機構出版物
  2. 水産大学校研究報告
  3. 第62巻

Fish Fermented Technology by Filamentous Fungi

https://fra.repo.nii.ac.jp/records/2012038
https://fra.repo.nii.ac.jp/records/2012038
a4225563-4c7b-47c3-8fe8-f510a4aa024f
名前 / ファイル ライセンス アクション
fishu_k_62_163.pdf fishu_k_62_163.pdf (3.4 MB)
license.icon
Item type 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1)
公開日 2024-10-11
タイトル
タイトル Fish Fermented Technology by Filamentous Fungi
言語 en
言語
言語 eng
キーワード
言語 en
主題Scheme Other
主題 filamentous fungi; KOJI; traditional fermented food; fermented fish
資源タイプ
資源タイプ識別子 http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
資源タイプ departmental bulletin paper
アクセス権
アクセス権 open access
アクセス権URI http://purl.org/coar/access_right/c_abf2
著者 福田, 翼

× 福田, 翼

WEKO 1237
e-Rad 80555277

en Fukuda, Tsubasa

ja 福田, 翼


ja-Kana フクダ, ツバサ

Search repository
古下, 学

× 古下, 学

WEKO 1235
e-Rad 40399655

en Furushita, Manabu

ja 古下, 学


ja-Kana フルシタ, マナブ

Search repository
芝, 恒男

× 芝, 恒男

WEKO 2814

en Shiba, Tsuneo

ja 芝, 恒男


ja-Kana シバ, ツネオ

Search repository
原田, 和樹

× 原田, 和樹

WEKO 1960
e-Rad 60181012

en Harada, Kazuki

ja 原田, 和樹


ja-Kana ハラダ, カズキ

Search repository
抄録
内容記述タイプ Abstract
内容記述 There is the greatest variety of filamentous fungal fermented food in Asia. KOJI, which is filamentous fungal fermented cereal, is used widely to seed or culture various fermented food and beverages such as miso, soy sauce, sake, and so on. KOJI is important enzyme producer, including amylase, protease, lipase, and so on. KOJI include not only filamentous fungi but also bacteria and yeasts. Effect of mixed culture in filamentous fungi fermentation are an improvement of fermented food nutrient and functionality and high efficiency of material conversion. Especially, a fermented fish products are often produced by filamentous fungi like KOJI because the use of KOJI on fish fermentation improves fermented products. Conclusions and future prospects are discussed.
言語 en
書誌情報 ja : 水産大学校研究報告
en : Journal of National Fisheries University

巻 62, 号 4, p. 163-168, ページ数 6, 発行日 2014-03
出版者
出版者 水産大学校
言語 ja
出版者
出版者 National Fisheries University
言語 en
ISSN
収録物識別子タイプ PISSN
収録物識別子 0370-9361
書誌レコードID
収録物識別子タイプ NCID
収録物識別子 AN00124678
情報源
識別子タイプ Local
関連識別子 fishu_k_62_163
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2024-10-15 05:24:40.638484
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3