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アイテム
クロチョウガイの酸素摂取に及ぼす低酸素の影響
https://fra.repo.nii.ac.jp/records/2011990
https://fra.repo.nii.ac.jp/records/20119904453443c-acb3-4d0b-9ce0-5bf30d2f151f
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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![]() |
Item type | 紀要論文 / Departmental Bulletin Paper(1) | |||||||||||||||||
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公開日 | 2024-10-11 | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | クロチョウガイの酸素摂取に及ぼす低酸素の影響 | |||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||||
タイトル | Effect of Hypoxia on Oxygen Uptake in the Black-lip Pearl Oyster Pinctada margaritifera | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||||
言語 | jpn | |||||||||||||||||
キーワード | ||||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
主題Scheme | Other | |||||||||||||||||
主題 | black-lip pearl oyster; hypoxia; oxygen uptake; oxygen utilization; ventilation volume |
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資源タイプ | ||||||||||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||||||||||
資源タイプ | departmental bulletin paper | |||||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||||||||||||
著者 |
山元, 憲一
× 山元, 憲一× 半田, 岳志× 湊, 恭行× 小田原, 和史
× 曽根, 謙一
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抄録 | ||||||||||||||||||
内容記述タイプ | Abstract | |||||||||||||||||
内容記述 | Oxygen uptake in the black-lip pearl oyster Pinctada margaritifera was examined with the direct measurement method of ventilation volume at 27 ℃ . The ventilation volume maintained the same level as that (0.385 l/min/kgTW: total weight) under normoxic condition until the oxygen partial pressure (Po2) decreased to 115.1 mmHg, then it increased to 0.677 l/ min/kgTW (1.8 times the normoxic ventilation volume) at 22.0 mmHg. The oxygen utilization maintained the same level as that (3.7%) under normocic condition until Po2 decreased to 115.1 mmHg, then it increased to 15.0% at 9.9 mmHg. The amount of oxygen uptake maintained the same level as that (0.068 ml/min/kgTW) under normoxic condition until Po2 decreased to 61.6 mmHg, then it decreased when Po2 further declined. | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
書誌情報 |
ja : 水産大学校研究報告 en : Journal of National Fisheries University 巻 61, 号 1, p. 19-22, ページ数 4, 発行日 2012-09 |
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出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | 水産大学校 | |||||||||||||||||
言語 | ja | |||||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||||
出版者 | National Fisheries University | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
ISSN | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||||||||||
収録物識別子 | 0370-9361 | |||||||||||||||||
書誌レコードID | ||||||||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||||||||
収録物識別子 | AN00124678 | |||||||||||||||||
情報源 | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | Local | |||||||||||||||||
関連識別子 | fishu_k_61_19 | |||||||||||||||||
関連サイト | ||||||||||||||||||
識別子タイプ | URI | |||||||||||||||||
関連識別子 | https://agriknowledge.affrc.go.jp/RN/2010852028 | |||||||||||||||||
言語 | en | |||||||||||||||||
関連名称 | agriknowledge |